Donny & Ingrid – 28 | 04 | 2018

28 April 2018 was de dag van Donny en Ingrid, want zij hadden hun trouwdag bij de Agnietenberg in Zwolle! Two Sparkle mocht deze geweldige dag vastleggen en dat was op en top genieten. Josien werkte ooit samen met Ingrid bij ABN AMRO en ook Donny was daar een collega, extra speciaal dus om bij hun mooiste dag te mogen zijn….

De dag begon bij Donny en Ingrid thuis waar niet alleen zij, maar ook hun dochters Elise en Jolie zich klaarmaakten. Dat vergde nog wel even wat aandacht want de bruidegom mocht de bruid nog niet zien.

Toen Donny klaar was vertrok hij. Want Ingrid was daarna ook al snel zo ver om de trap af te komen waar haar vader haar stond op te wachten. Donny kwam even later heel officieel aangereden in een hele gave Audi TT. Het was tijd om samen met Elise en Jolie aan te bellen en zijn prachtige bruid te bewonderen wauw!

Na de lunch vertrokken we richting de Agnietenberg. Een prachtige locatie in een heel mooi natuurgebied. Genoeg plekken te vinden voor de shoot die volgde. Elise en Jolie dansten er vrolijk op los en later was er ook nog tijd om wat foto’s van Donny en Ingrid alleen te maken.

 Ondertussen arriveerden de gasten op het Landgoed. Zij verwelkomden het bruidspaar met een erehaag. Tijd voor de ceremonie, welke plaats vond in de prachtige Wintertuin van de Agnietenberg. Het werd een hele mooie ceremonie met prachtige woorden, maar het allerbelangrijkst, twee keer een volmondig: JA!

Toen was het tijd voor taart en champagne! Donny sabreerde eigenhandig de champagnefles. Ook hadden alle gasten een wens geschreven voor het bruidspaar welke met ballonnen de lucht in gingen. Een prachtig gezicht. Ondertussen dansten de meiden er nog steeds vrolijk op los.

Er stond toen een barbecue op het programma met als afsluiter een ijscokar waar iedereen een heerlijk ijsje kon uitkiezen. Op de Agnietenberg is alle ruimte voor de kinderen om super fijn te spelen en hier werd dankbaar gebruik van gemaakt door alle kinderen.

Hierna was het tijd om te gaan feesten. De avondgasten arriveerden en Donny, Ingrid, Elise en Jolie zorgden voor een spetterende openingsdans op muziek van natuurlijk K3! De voetjes gingen goed van de vloer en toen was het voor Two Sparkle tijd om te  vertrekken….

 Lieve Donny, Ingrid, Elise en Jolie, bedankt voor deze fantastische trouwdag bij de Agnietenberg in Zwolle!! Het was alleen maar genieten geblazen. Heel veel geluk voor jullie vieren in de toekomst!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.