Robert & Rianne – 22 | 09 | 2017

Afgelopen vrijdag was het huwelijk in de Domkerk in Utrecht van Robert en Rianne. Wat was dit ook weer een super toffe dag! Na het aankleden was het tijd voor Robert om Rianne op te halen. Hij deed dit in stijl want er was een te gekke auto geregeld die zijn vriend mocht besturen. Rianne inmiddels flink zenuwachtig kon niet wachten. Wauw, wat is dat altijd gaaf dat moment dat ze elkaar voor het eerst zien!

Uitgezwaaid door alle gasten gingen we vervolgens naar het FC Utrecht stadion de Galgenwaard. Dit was namelijk de plek waar Robert en Rianne elkaar ontmoetten. Als fanatiek supporters van FC Utrecht droomden zij van een fotoshoot als bruidspaar in de Galgenwaard en nu was het moment daar. Na binnen wat foto’s gemaakt te hebben, kwamen zij door de spelerstunnel het veld op en juist op dat moment schalde hun favoriete nummer keihard door het stadion. Te gek! Robert en Rianne maar ook de twee vrienden die mee waren gingen helemaal uit hun dak. Daarna gingen zij natuurlijk ook nog even naar hun vaste plek op de tribune.

Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte, dus op naar de Domkerk. Wauw, wat is dit een prachtige plek om te trouwen. Marloes, ‘Babs voor één dag’, leidde de ceremonie. Iets waar ze overigens zo haar werk van kan maken, want ze deed het geweldig! Er werden super mooie woorden gesproken en met een lach en een traan kwamen we bij de verlossende woorden: JA, ik wil heel graag!! Er werd gezoend, geklapt en zelfs gedanst! Yeah!!

Na de ceremonie zijn we nog even met het bruidspaar het Pandhof ingedoken waar we nog een aantal foto’s hebben kunnen maken.

Een rondtocht door de grachten van Utrecht stond vervolgens op het programma. Al wandelend naar de boten hebben we een aantal groepsfoto’s gemaakt en toen was het tijd voor een gezellige borrel op de grachten van Utrecht. Proost! En wat een feest was het al varend en zingend door de grachten van Utrecht!

Daarna gingen we met z’n allen in de bus naar de laatste locatie van de dag, De Engel, in Houten. Hier hield Robert een mooi woordje voor alle gasten en werd er heerlijk gegeten. ‘s Avonds brak het feest los… en het was nog lang onrustig in Houten….

Lieve Robert en Rianne, bedankt dat wij aanwezig mochten zijn bij deze geweldige huwelijk in de Domkerk in Utrecht. Wij hebben genoten. We wensen jullie al het geluk van de wereld!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.