Pascal & Laska – 01 | 09 | 2017

Dit weekend stonden er twee bruiloften op het programma! Laska en Pascal beten het spits af afgelopen vrijdag in ons eigen Apeldoorn. Hun trouwdag vond plaats bij het Stadscafé Apeldoorn

We begonnen de dag bij Pascal en Laska thuis. Beiden kleedden ze zich hier om en dat zorgde wel even voor wat logistieke uitdagingen want de bruidegom mocht de bruid natuurlijk nog niet zien voor het ‘trapmoment’. Ook hun dochters Isabel en Julia  werden hier aangekleed en omgetoverd tot prachtige prinsesjes. Toen was het moment daar! Hoewel Pascal al ingefluisterd was dat Laska niet in het wit zou trouwen, was hij toch wel verrast dat Laska in een roze jurk de trap af kwam.

De trouwauto stond hen al op te wachten dus het was tijd om op weg te gaan naar Park Berg en Bos in Apeldoorn voor de bruidsreportage. Het was best even wennen maar al snel ging het hele gezin stralend op de foto. Laska en Pascal hadden ondertussen ook de grootste lol samen wat ook zorgde voor lekkere gekke foto’s. En tja die enorme hakken maakten af en toe plaats voor wat makkelijker schoeisel….

Tranen van geluk

Toen werd het tijd voor het echte werk en dus vertrokken we naar het Stadscafé Apeldoorn waar om 15:00 uur de plechtigheid zou beginnen. De gasten zaten al in de trouwzaal klaar om het bruidspaar te ontvangen. Er werd tijdens de ceremonie flink gelachen, maar natuurlijk werden er ook wat traantjes weggepinkt. Uiteindelijke zeiden Laska & Pascal beiden volmondig ‘ja’ en mochten zij zich de heer en mevrouw Kdise noemen.


Tijd voor bubbels!! Er werd heerlijk geborreld en aansluitend werd er genoten van een overheerlijk Walking Diner.


Om 20:00 arriveerden de avondgasten waarna Laska, Pascal en Isabel zorgden voor een knallende opening van een spetterend feest!

Lieve Laska, Pascal, Isabel en Julia wat vonden wij het leuk om jullie trouwdag bij het Stadscafé Apeldoorn vast te mogen leggen! We hebben genoten. Geniet van elkaar nu en in de toekomst. Veel geluk!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.