Joost & Marleen | 06-10-2018

Op zaterdag 6 oktober rijden wij al vroeg naar de bruiloft bij Landgoed Rhederoord. Het belooft een stralende dag te worden en aangekomen op de locatie, zijn we direct verliefd. Wauw, wat ligt dit hier prachtig aan de voet van de Posbank. We ontmoeten de ceremoniemeesters van de dag (wat een topstel!) en horen van hen dat er die dag buiten getrouwd gaat worden. Nu kan onze dag helemaal niet meer stuk. We gaan op zoek naar ons bruidspaar en treffen Joost relaxed rondlopend beneden aan, terwijl Marleen al in de make-up zit helemaal bovenin het landhuis. Marleen wordt vergezeld door haar schoonzusje, haar moeder en haar schoonmoeder. We beginnen samen te fotograferen bij Marleen en zoeken een plekje waar we de jurk even mooi kunnen uithangen. Nou, plekjes genoeg op deze mooie locatie. Op het moment dat Joost zich gaat aankleden, daalt Floor af naar de mooie wijnkelder. In gezelschap van zijn beste vrienden, kleedt Joost zich hier om.

First look

Locatie Rhederoord heeft een heleboel gave trappen. Een hele mooie plek om elkaar voor het eerst te ontmoeten. Joost staat al te wachten als Marleen langzaam de trap af komt. Wauw, wat zien ze er beiden prachtig uit! Tijd om dit ook aan de daggasten te laten zien, die helemaal onderaan de trap staan te wachten.

Na een heerlijke lunch is het vervolgens tijd voor de fotoshoot. Marleen wordt door drie mannen de auto in geholpen en we vertrekken samen richting de Posbank. Wat een prachtig gebied. Heide afgewisseld met bos biedt veel afwisselende mogelijkheden voor een reportage. Joost en Marleen zijn lekker relaxed en staan voor de camera alsof ze dit dagelijks doen.

Dan is het tijd om terug te rijden naar Rhederoord. Daar staan alle gasten al te wachten op het bruidspaar. Joost en Marleen maken een prachtig entree achterop de kever.

Yes getrouwd

Tijd voor het officiële gedeelte. Joost komt eerst naar voren gelopen aan de arm van zijn moeder, gevolgd door Marleen aan de arm van haar vader. Er worden mooie en grappige speeches gegeven door vrienden en broers van het bruidspaar en Joost en Marleen spreken eigen geschreven geloften naar elkaar uit.  Dit alles maakt dat het een prachtige persoonlijke ceremonie wordt. Tot slot is het woord aan de ambtenaar van de burgelijke stand. Joost en Marleen zeggen beiden volmondig ‘Ja’ en er mag gezoend worden. Yes getrouwd!


Samen met alle gasten wordt er geproost en natuurlijk wordt de taart aangesneden. Terwijl de zon steeds verder zakt, borrelen Joost en Marleen gezellig met al hun gasten. Natuurlijk maken we ook nog een aantal groepsfoto’s.

De tafels worden gedekt en het diner wordt opgediend.

Na het diner, arriveren de gasten voor het avondfeest. Dit wordt spetterend geopend door een super mooie dans van Joost en Marleen die zelf ervaren dansers zijn. En dan kan het dak eraf! Tijd voor ons om de spullen te pakken.

Lieve Joost en Marleen, wat hebben wij enorm genoten van jullie bruiloft bij Landgoed Rhederoord. Jullie zijn een geweldig mooi stel! Geniet van elkaar en alle lieve mensen om jullie heen. Wij wensen jullie samen (straks lekker met z’n drietjes) al het geluk van de wereld toe!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.