Jasper & Tessa | 02-11-2018

Het einde van het jaar komt al in zicht, maar toch mogen we nog een aantal mooie weddings vastleggen in deze laatste maanden. Zo ook de trouwdag bij de Bronckhorst Hoeve van Jasper en Tessa op 2 november 2018. We begonnen de dag samen in Apeldoorn in het huis van Jasper en Tessa, waar Jasper zich voorbereidde. Na wat shots van het aankleden splitsten we ons op. Floor reed met de videograaf van Stervideo Producties richting Voorthuizen en Josien bleef in Apeldoorn. Jasper was eigenlijk super relaxed en deed de laatste voorbereidingen onder het toeziend oog van hun hond Noor. Na niet al te lange tijd was het voor hen ook tijd om richting Voorthuizen te rijden. Dus kroop hond Noor naast Jasper voorin de super toffe witte Mercedes.

In Voorthuizen werd Tessa in haar ouderlijk huis omgetoverd tot een prachtige bruid en stipt op tijd was zij klaar om haar bruidegom te ontmoeten. Niet lang daarna ging de bel en……. wauw wat waren ze mooi samen! Nog even goed kijken en toen was het tijd om op weg te gaan naar Radio Kootwijk.

Fotoshoot

Het was heel mooi weer en de rit over de Veluwe was dan ook prachtig. Floor draaide regelmatig haar raampje open om uit de auto hangend een foto te maken, terwijl Josien reed. In Radio Kootwijk aangekomen, gingen we eerst de heide op om foto’s van Jasper, Tessa en hond Noor te maken. Noor is een jonge hond, maar luisterde bijzonder goed. De jurk van Tessa was voor Noor erg interessant, maar met een beetje hulp van Tessa’s vader, konden we in een mum van tijd een aantal mooie foto’s maken van de drie samen. Hierna ging Noor met Tessa’s vader mee en gingen wij het monumentale zendstation Radio Kootwijk binnen om foto’s te maken. Wat is dit toch een te gekke plek! We klommen helemaal tot in de nok van het gebouw om daar naar buiten te gaan. Wat een uitzicht! Het prachtige bruidspaar maakte het plaatje helemaal compleet.

We maakten buiten nog wat foto’s met een prachtige dramatische lucht als achtergrond en daarna vertrokken we richting de feestlocatie De Bronckhorst Hoeve in Brummen.

De ceremonie

In Brummen aangekomen bij De Bronckhorst Hoeve stond er een groot gezelschap aan vrienden en familie op Jasper en Tessa te wachten. Zij maakten een prachtig entree in de witte Mercedes en nadat iedereen een plekje had gevonden in de trouwzaal, startte de ceremonie. Tessa kwam aan de arm van haar vader naar Jasper toegelopen, altijd weer een prachtig moment. Na mooie worden van de ambtenaar was daar ook het moment om elkaar de rechterhand te geven. Jasper en Tessa keken elkaar trots in de ogen en zeiden beiden volmondig: “Ja”. Natuurlijk werd er ook gekust en hierna kwamen twee nichtjes de ringen brengen.

Tijd voor felicitaties, taart en champagne! Er stond een overheerlijke taart te wachten die Tessa en Jasper in aanwezigheid van alle gasten aansneden.

Borrel

Het was gelukkig nog steeds mooi weer, dus kon de borrel buiten in de ‘Bronckgaerd’ voortgezet worden. De openhaard ging aan, wat een super gezellig plek! Er werd heerlijk geborreld en gekletst en terwijl het zonnetje prachtig achter de bomen wegzakte, maakten wij de groepsfoto’s in de appelboomgaard .

Barbecue

Hierna was het voor de gasten tijd om aan tafel te gaan. Er was een heerlijke barbecue voorbereid en er werd gezellig getafeld. Na het eten was er even tijd om op te frissen maar al snel arriveerden de eerste avondgasten. De DJ draaide de muziek harder en er kon heerlijk gedanst worden! Voor ons was het toen tijd om huiswaarts te gaan.

Lieve Jasper en Tessa, bedankt dat wij op jullie geweldige trouwdag bij de Bronckhorst Hoeve mochten zijn. Wij hebben ontzettend genoten van jullie en alle gezellige mensen om jullie heen! Wat kozen jullie een toffe locaties uit. Heel veel geluk samen!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.