Frank & Marieke – 02 | 09 | 2017
Zaterdag was de bruiloft bij Landgoed Zuylestein van Frank en Marieke. Het werd een geweldige dag! Ze begonnen de dag allebei op een andere plek. Marieke kleedde zich samen met Mara aan aan de Reehorst in Amerongen en Frank samen met Ruben in zijn ouderlijk huis aan de Lekdijk in Amerongen. Geholpen door de moeders waren beide perfect op tijd klaar en WAUW, wat zagen ze er mooi uit!
 
Om 10.00 uur kwam de trouwauto voorrijden; een super toffe oldtimer Fiat Multipla. Marieke en Mara stapten in en gingen op weg naar de laan van Zuylestein. Daar zouden Frank en Marieke elkaar voor het eerst zien. Frank en Ruben waren er al. Wat een gaaf moment!
 
 
 
Vervolgens gingen we op pad richting de locatie voor de fotoreportage. Na wat tegenslag, een opstandige boswachter want tja die borden stonden er niet voor niets, hebben we een mooie plek gevonden om foto’s te maken.
 
Inmiddels waren de daggasten gearriveerd aan de Lekdijk en stonden het bruidspaar op te wachten. Een super mooi gezicht om de oldtimer aan te zien komen rijden over de dijk. Vervolgens was het tijd voor een heerlijke lunch. Een flinke hoosbui brak los, maar gelukkig konden we schuilen in de tent.
 
 
 
Yes I do!
Het was tijd voor het officiële gedeelte op opnieuw het prachtige Landgoed Zuylestein. In verband met de weersvoorspelling werd er besloten om binnen te trouwen. Marieke maakte een prachtige entree aan de arm van haar vader en wat volgde was een ceremonie vol mooie woorden en ‘gelukkige’ tranen. De prachtige liedjes die live werden gezongen maakten het helemaal af. Volmondig zeiden Frank en Marieke, JA! Mara en Ruben brachten de ringen en toen was het helemaal geregeld, officieel getrouwd!
 
 
Een hele goede reden om samen op te proosten en een geweldige taart aan te snijden. Iedereen kreeg daarna de kans het bruidspaar te feliciteren. Tijdens deze receptie konden de kinderen lekker spelen in de tuin van het landgoed. Wat een pret!
 
 
Na de receptie ging het bruidspaar te voet naar de Lekdijk, de daggasten reden met de auto terug. Daar werden nog een aantal groepsfoto’s gemaakt onder aan de dijk. Wat een prachtige plek! Wij grepen onze kans om ook het bruidspaar nog even te fotograferen op de dijk. Toen zat voor ons de dag erop. En werd nog gespeecht en heerlijk samen gegeten. Wat was het een top dag!
 
 
Lieve Frank, Marieke, Mara en Ruben, wij hebben enorm genoten van jullie bruiloft bij Landgoed Zuylestein! Jullie zijn een prachtgezin! Wij wensen jullie samen een te gekke toekomst toe!
 
Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.