Robert & Miriam | 07-06-2024

Op vrijdag 7 juni vierden Robert en Miriam hun bruiloft bij Parc Spelderholt. Het zonnetje scheen en de locatie was super gaaf gestyled door Linda en haar team van Your Lucky Party. Dit beloofde weer een heerlijke dag te worden. 

De bruid en bruidegom kleedden zich beiden aan op de locatie zelf. Natuurlijk gebeurde dit in aparte kamers, want ze wilden elkaar nog niet zien. Miriam was samen met haar dochters Roos en Tess en zij werden geholpen door de moeder en zus van Miriam. Robert werd bijgestaan door zijn twee beste vrienden en kleedde zich om met zijn zoon Hugo. 

In beide kamers was het een gezellige boel. Tussendoor werd er lekker geluncht en werd alvast geproost op de dag.

First look

Mooi op tijd waren beiden klaar voor de first look. Robert ging buiten klaarstaan met zijn rug naar de deur en hun naasten om hem heen. Daar kwam Miriam aangelopen en toen mocht Robert zich eindelijk omdraaien om zijn bruid te bewonderen. Wauw wat zagen ze er beiden super mooi uit.

Nadat Miriam iedereen geknuffeld had verstopte zij zich boven in een kamer. Robert ontving de andere daggasten.

Ceremonie bij kasteel Spelderholt

Tijd voor het officiële gedeelte van de dag. Alle gasten namen plaats op de prachtige ceremonieplek en Robert en Hugo gingen samen vooraan klaarstaan. De muziek werd aangezet en daar kwamen eerst de bruidsmeisjes aangelopen, gevolgd door Miriam aan de arm van haar vader. Wauw, wat een mooi gezicht! Elise maakte er weer een leuke en persoonlijke ceremonie van waar ze de gasten ook bij betrok. Er werd lekker veel gelachen en uiteindelijk door beiden volmondig “ja” gezegd. Hierop sloeg Elise met de hamer, mocht er gekust worden en werden de ringen gebracht door Hugo. Nadat deze waren omgedaan, zetten Robert, Miriam en de kinderen hun handtekening. Ook de getuigen gaven hun akkoord en toen was het eindelijk officieel: yes, getrouwd! 

Borrel

Daar moest op gedronken worden! Er werd geproost met lekkere bubbels en heerlijk geborreld op het terras. De kinderen vermaakten zich ook prima, er was zelfs een goochelaar aanwezig. Er volgden speeches, er werden cadeaus overhandigd en wij maakten ook nog wat groepsfoto’s en een aantal foto’s van het knappe bruidspaar. Wat een gezellige boel en wat een heerlijk ontspannen sfeertje. 

Diner

Om 18.00 konden de gasten plaatsnemen aan de geweldig gedekte tafels bij de wildhut. Wat een toffe plek! Er werd genoten van een heerlijk buffet en ook nu waren er meerdere speeches. 

Feest

Vanaf 20.00 uur kwamen de eerst avondgasten binnengelopen. Robert en Miriam maakten hun entree en er werd meteen lekker gedanst. Ook de gekke bekken in de de fotobooth mochten natuurlijk niet ontbreken. Het was nog steeds prima weer dus door een deel van de gasten werd nog heerlijk buiten geborreld. Om half 10 was het voor ons tijd om onze spullen te pakken en huiswaarts te keren. Wat een fantastische dag was dit! 

Lieve Robert en Miriam, wat hebben wij genoten van jullie dag. Jullie als stralend bruidspaar, een prachtig aangeklede locatie, mooi weer, super lieve en leuke kids en heel veel gezellige mensen maakten deze dag in één woord geweldig! Dank dat wij onderdeel mochten zijn van jullie bruiloft bij Parc Spelderholt.

We wensen jullie met jullie prachtige gezin en al die fijne mensen om jullie heen, alle geluk van de wereld toe. 

Lieve groetjes Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!