Hi, super leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina.

Wij zijn Floor Willemsen en Josien Smit. Twee enthousiaste fotografen woonachtig in Apeldoorn. Beiden zijn we gelukkig getrouwd en moeder van twee kids (Josien: Koen (9) en Flore (7) | Floor: Jip (10) en Guus (8)).
Josien was jarenlang werkzaam als Financieel Specialist bij ABN AMRO. Bankier dus, maar wel een fotograferende bankier en nadat ze gestopt was bij ABN AMRO, bleek haar hart toch meer bij de fotografie te liggen en startte ze haar fotografiebedrijf.
Ook Floor, opgeleid als vakleerkracht gymnastiek en pedagoog, heeft pas later de overstap naar de fotografie gemaakt. Na de geboorte van haar jongens (hele dankbare foto-objecten) ging ze steeds meer fotograferen en was hiermee op een gegeven moment zo druk, dat ze een keuze moest maken. Na acht jaar werkzaam te zijn geweest in het speciaal onderwijs, is ook zij haar eigen bedrijf gestart.
circa vijf jaar geleden kenden wij elkaar niet. We hadden wel veel gemeenschappelijke kennissen en zagen daardoor elkaars werk langskomen op social media. We bleken dezelfde stijl van fotograferen te hebben en Floor besloot Josien uit te nodigen op de koffie. Want hoe leuk is het om af en toe ideeën uit te wisselen en elkaar feedback te kunnen geven? Nou, dat bleek super leuk! Na een onwijs gezellige ochtend besloten we om samen de bruidsfotografie op te pakken. Dit beviel zo goed dat we een jaar later besloten om onze bedrijven samen te voegen. Het begin van Two Sparkle Photography.
We hebben hier geen moment spijt van gehad! Wat is het bijzonder om al die te gekke, grappige, mooie en intieme momenten te mogen vastleggen.
Naast bruidsfotografie kun je bij ons ook terecht voor portret, gezins- en familiefotogafie. Zo gaaf om mensen op de foto te zetten zoals ze echt zijn en pure momenten te ‘vangen’ met onze camera. Ook geven we fotografieworkshops voor zowel beginners als de gevorderde fotograaf. Wij houden ervan!
Oh ja… en we houden ook van gezellig kletsen, shoppen, meezingen in de auto, wijntjes drinken, samen in de fotobooth……..
Maar genoeg over ons. Nu willen we heel graag jullie leren kennen!

Two Sparkle Photography | Soerenseweg 156 | 7313 EP  Apeldoorn | 06-10580073 | http://www.twosparkle.nl | info@twosparkle.nl