Pepijn & Charlotte | 28-09-2024

Op vrijdag 28 september 2024 fotografeerden wij onze eerste bruiloft bij Kasteel Tongelaar in Mill. Wat is dit een fantastische plek! Het bruidspaar was al op de locatie toen wij aankwamen. Wij splitsten ons op. Pepijn bereidde zich onder toeziend oog van zijn broers, ouders en aanstaande schoonvader voor op de dag. Samen proostten ze op een mooie dag, of was het tegen de zenuwen? Charlotte werd geholpen door haar moeder terwijl haar oma, zusje en vriendinnen toekeken. Er werd al een enkel traantje weggepinkt, wat werd ze mooi!

First look en fotoshoot bij Kasteel Tongelaar

Pepijn was als eerste klaar, maar hij moest nog even geduld hebben. Eerst mochten de andere gasten Charlotte zien, te beginnen met haar eigen vader, gevolgd door Pepijns vader en broers en daarna de rest van de gasten. De monden vielen open, wat een prachtige bruid! Eindelijk mocht ook Pepijn klaar gaan staan en werd hij op zijn schouder getikt. Hij draaide zich om en wauw wat een mooi moment, de liefde spatte er vanaf. We gingen gelijk op pad om foto’s te maken, want er was wel wat regen voorspeld. Gelukkig scheen het zonnetje en zijn er rondom Kasteel Tongelaar genoeg mooie plekken om foto’s te maken. Pepijn en Charlotte genoten zichtbaar van het samenzijn en wij genoten met hun mee. Wat een plaatje! We maakten hierna ook nog een paar gezellige groepsfoto’s.

Ceremonie bij Kasteel Tongelaar

De rest van de gasten arriveerden na de gezamenlijke lunch en er werden al wat eerst drankjes genuttigd. Toen iedereen er was, mochten ze plaatsnemen in de mooie ceremoniezaal. De (bevriende) pianist begon te spelen en als eerste kwamen de knappe neefjes en nichtjes naar voren gelopen met ringen, munten en rozenblaadjes. Hierna volgde Pepijn aan de arm van zijn trotse moeder. Als laatste kwamen Charlotte en haar eveneens trotse vader naar voren gelopen.

Er volgde een supermooie en persoonlijke ceremonie geleid door twee broers van Pepijn. De zus van Charlotte gaf ook een prachtige speech en ook Pepijn en Charlotte hadden prachtige mooie woorden voor elkaar. Pepijn deed zelfs een stukje in het Spaans voor Charlottes oma, die spontaan nog meer begon te stralen. Er werd lekker veel gelachen maar ook menig traan weggepinkt. Natuurlijk werd er twee keer volmondig “ja” gezegd, waarna de huwelijksmunten (volgens guatamalaanse traditie) en ringen werden uitgewisseld. Yes, getrouwd!

Bubbels, taart, speeches en lekker borrelen bij Kasteel Tongelaar

Dat moest gevierd worden en dus verzamelde iedereen zich voor de erehaag, gevolgd door een speech en toost door het bruidspaar. Binnen werd de prachtige taart aangesneden en de hele middag werd er heerlijk geborreld en waren er mooie speeches.

Diner en feest bij Kasteel Tongelaar

Tegen het eind van de middag was het tijd voor het diner. Iedereen nam plaats aan de mooi gedekte lange tafels. Charlottes vader trapte het diner af met een mooie speech. Er werd heerlijk getafeld en tussen de gangen door waren er wederom mooie speeches en stukjes voor het bruidspaar. Wat een heerlijke avond. Toen moest het feest nog beginnen. De avondgasten arriveerden en feliciteerden het bruidspaar. Hierna openden Pepijn en Charlotte verrassend met een Guatamalaanse openingsdans op dezelfde muziek als waar Charlottes ouders hun bruiloftsfeest jaren geleden mee openden. Het feest barstte direct los. Jong en oud stonden samen op de dansvloer. Voor ons werd het tijd om naar huis te gaan….

Lieve Pepijn en Charlotte, wow wat was jullie bruiloft bij Kasteel Tongelaar een spetterende dag!! Alles klopte, jullie als stralend en mooi bruidspaar op een supermooie locatie met heel veel lieve mensen. Wij hebben enorm genoten, bedankt dat we er bij mochten zijn!

Liefs, Floor & Josien

ps. wegens privacy heeft het bruidspaar ons verzocht geen foto’s van hun gasten te gebruiken in deze blog. Dit begrijpen en respecteren we natuurlijk, maar weet dat er ook heel veel foto’s met de gasten gemaakt zijn!

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!