Robin & Joyce | 12-07-2024

Vrijdag 12 juli vierden Robin en Joyce hun bruiloft bij Hoeve Kindergoed in Ermelo. Ondanks dat de regen met bakken uit de lucht kwam, werd het een geweldige dag vol met liefde en gezelligheid. Joyce begon haar dag bij haar ouders thuis, waar ze werd opgemaakt en waar ze werd geholpen met het aandoen van haar jurk. Ook dochter Fiep was hier. Robin was met dochtertje Puck thuis. Daar werd hij geholpen door zijn tweelingbroer met het aandoen van zijn pak. Het ging er in beide huizen rustig aan toe, al werd er af en toe wel even naar buiten gekeken… het regende nog steeds. Dit bruidspaar liet zich echter niet van de wijs brengen. Plan a en b gingen de prullenbak in, we gingen voor plan c. Dit betekende dat we allemaal de auto in stapten en op weg gingen naar Paleis het Loo, waar de first look en de fotoshoot zouden plaatsvinden.

First look en fotoshoot bij Paleis het Loo

Robin was er als eerst en ging alvast bij de stallen van Paleis het Loo met zijn rug naar de ingang staan. Daar kwam zijn bruid aangelopen. Robin draaide zich om ze sloten elkaar in de armen. Wauw! Ook Fiep en Puck wilden graag een first look met papa doen. Waar Fiep papa keurig op zijn rug tikte, rende Puck keihard langs papa heen… hahaha.. geweldig! Na de first look maakten we foto’s van het gezin en daarna ook alleen van Robin en Joyce. Wat een gave plek om foto’s te maken!

Aankomst en ceremonie bij Hoeve Kindergoed

Na de shoot reden we naar Hoeve Kindergoed in Ermelo. Daar hadden de daggasten zich inmiddels al verzameld. De mensen van de locatie en ceremoniemeesters waren nog druk bezig met het inrichten van de ceremonieplek. Er moest in verband met de regen even geïmproviseerd worden, maar wat hadden ze dat geweldig gedaan. Alles zag er mega feestelijk uit! De gasten pakten allemaal een paraplu en maakten een mooie haag om het bruidspaar te ontvangen. Daar kwamen ze aangereden!

Iedereen nam plaats en de ceremonie kon beginnen. Eerst kwam Robin samen met zijn dochters aangelopen. Gevolgd door Joyce aan de arm van haar vader. Wat een mooi gezicht! Er volgde een leuk verhaal door de ambtenaar en Robin en Joyce spraken ook nog prachtige woorden naar elkaar uit. Er werd geslagen met de hamer, gekust, de ringen werden omgedaan en er werd getekend. Yes, officieel getrouwd!

Proosten, taart en borrel bij Hoeve Kindergoed

Daar moest natuurlijk op geproost worden. De taarten gemaakt door vrienden en familie werden aangesneden en geproefd. Er werd vervolgens heerlijk geborreld onder begeleiding van een bandje. Tussendoor werden er cadeaus aangeboden en maakten we nog wat groepsfoto’s. Het was inmiddels droog, dus dat konden we lekker buiten doen. Ook de kinderen konden lekker spelen.

Diner bij Hoeve Kindergoed

De tafels waren inmiddels binnen gedekt en de gasten konden aan tafel. Er werd genoten van een heerlijk shared diner. De vader van de bruidegom hield nog een speech en en werd gezellig getafeld. Het diner werd buiten afgesloten met een heerlijk ijsje of donut.

Feest

De avondgasten kwamen aan en feliciteerden het bruidspaar. Toen iedereen binnen was, trapte het bruidspaar de avond af met een mooie openingsdans. Daarna barstte het feest los onder leiding van DJ Chiel. Het bleef nog lang onrustig….

Lieve Robin en Joyce, wat hebben wij genoten van jullie dag! Dank jullie wel dat we bij jullie bruiloft bij Hoeve Kindergoed in Ermelo mochten zijn. Jullie hebben maar weer bewezen dat ook plan c kan resulteren in een fantastische dag! Regen op je bruiloft brengt geluk zeggen ze, dit kan dus alleen maar helemaal goedkomen bij jullie. Wat zijn jullie een prachtig stel en wat een mooi gezin vormen jullie samen met Fiep en Puck. De liefde voor elkaar spat er vanaf. Geniet van elkaar en van alle lieve mensen om jullie heen. Heel veel liefs Josien en Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!