Tom & Margot | 04-07-2024

Op 4 juli 2024 fotografeerden wij de prachtige bruiloft bij Landgoed Groot Warnsborn van Tom en Margot. Toen wij in Arnhem aankwamen was Tom al aanwezig. Hij werd door zijn vader geholpen met de voorbereidingen. Margot was ‘s ochtends in haar woonplaats naar de kapster en visagiste geweest. Zij kwam even later aangereden. In de bruidssuite werd zij geholpen door haar moeder. Het ging erop beide plekken super relaxt aan toe.

First look en fotoshoot op Landgoed Groot Warnsborn

Tom ging klaarstaan bij het bruggetje en terwijl hun naaste familie en vrienden toekeken, kwam Margot vanuit het bos naar hem toegelopen. Hij wachtte netjes tot Margot hem op de schouder tikte en draaide zich om. Wauw, wat mooi! We gingen direct op pad voor de fotoshoot, iets waar Tom en Margot zichtbaar van genoten. Ze straalden beiden van oor tot oor toen Tom Margot door de lucht liet zwieren, genieten!

Ceremonie in de tuin van Oranjerie Groot Warnsborn

Na een gezellige lunch, kwamen de overige gasten aan bij de Oranjerie van Groot Warnsborn. Tom en Margot bleven nog even achter in het hotel. Toen iedereen gearriveerd was, namen ze plaats op de plek van de ceremonie. Deze was prachtig aangekleed met de mooiste Bloemen van Evelien. Toen iedereen zat, zette zanger en pianist Hans Jansen zijn eerste nummer in. Tom kwam aan de arm van zijn moeder de prachtige tuin van Groot Warnsborn doorgelopen. Hij ging vooraan klaarstaan om Margot op te wachten die aan de arm van haar vader aan kwam gelopen. Menig traan werd weggepinkt, wat een prachtig gezicht! Er volgde een mooie persoonlijke ceremonie met als ambtenaar de buurman Hans Wegman. Naast zijn mooie woorden en humor, hadden Tom en Margot ook prachtige woorden voor elkaar. Er werd twee keer volmondig “ja” gezegd. Yes, getrouwd!

Taart, proosten en felicitaties bij Oranjerie Goot Warnsborn

Na afloop van de ceremonie, bleven Tom en Margot nog even achter met hun naaste familie voor hun felicitaties. Hierna werd er een erehaag gevormd, waar Tom en Margot stralend van blijdschap doorheen liepen. De prachtige taart van Zoet Nijmegen stond al klaar om aangesneden te worden. Er werd natuurlijk geproost en de andere gasten konden het bruidspaar hierna feliciteren. De rest van de middag werd er heerlijk geborreld en maakten we groepsfoto’s. Er werd daarnaast heel wat gelachen en ook enkele traantjes weggepinkt bij de speeches en stukjes. Wat een heerlijke middag!

Diner en feest bij Oranjerie Groot Warnsborn

Het diner wat volgde was in de mooie druivenkas. Hans Jansen begeleidde ook dit weer met de prachtigste liedjes, wat direct zorgde voor een gezellige sfeer. Er was nog een speech en hierna werd er geproost en heerlijk gedineerd. Het dessert werd buiten genuttigd en net voordat Tom en Margot zich even terug zouden trekken, maakten we nog een aantal foto’s tijdens het (bijna) ‘Golden Hour’. Natuurlijk lieten we de drone ook nog even de lucht in.

Hierna arriveerden de eerste avondgasten. De bruidsvideograaf had ondertussen een mooie ‘Same day edit’ klaar om aan de gasten te laten zien. Vervolgens maakten Tom en Margot een spetterende entree en na een kort woordje van hun, kon het feest beginnen. De band Rootz wist de gasten gelijk de dansvloer op te krijgen, dus toen wij terug naar huis gingen was het feest al flink los.

Lieve Tom en Margot, wauw wat hebben wij genoten van jullie bruiloft bij Landgoed Groot Warnsborn. Het was een heerlijk relaxte dag met heel veel lieve mensen en natuurlijk in het middelpunt jullie als stralend bruidspaar! Bedankt dat we erbij mochten zijn, we wensen jullie heel veel geluk toe samen en met alle lieve mensen om jullie heen.

Liefs Floor & Josien

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan!