Bianca & Melvin | 12 – 07 – 2019

Yeah, op vrijdag 12 juli mochten we weer op pad voor de toffe bruiloft bij kasteel de Schaffelaar van Melvin en Bianca. Het zonnetje scheen toen we op weg gingen. Eรฉn van ons, begon in Driebergen waar Melvin met behulp van zijn moeder en broer tot een echte bruidegom omgetoverd werd. Daarna ging hij op weg naar zijn bruid.

Bianca was in hun eigen huis in Harderwijk. Haar haar en make-up werden prachtig gedaan en uiteindelijk hielp haar moeder haar met het aantrekken van de jurk. Het ging er eigenlijk best relaxt aan toe en wauw, wat werd ze mooi.

Melvin kwam keurig op tijd aangereden in Harderwijk. Hij belde aan en kon zijn prachtige bruid in de armen sluiten. We maakten nog een paar foto’s bij de wilde bloemen aan de andere kant van de weg en gingen op weg naar de fotolocatie.

Bruidsreportage

Voor de reportage regelden Bianca en Melvin een toffe oude loods in Harderwijk. Wat een gave plek! Er was veel regen voorspeld maar gelukkig viel het ‘s ochtends mee en konden we ook nog foto’s buiten maken. Ondertussen oefenden Melvin en Bianca ook nog hun openingsdans.

De ceremonie

Na een hele relaxte shoot was het tijd om terug te gaan naar huis want daar stond hun familie hen al op te wachten. Ondertussen werd het wat donkerder en begon het wat te rommelen. We genoten van een heerlijke lunch en reden door de regen naar het prachtige kasteel de Schaffelaar in Barneveld. In de stromende regen kwamen wij, de gasten en uiteindelijk ook Melvin en Bianca aan. Maar dat mocht de pret niet drukken, want de ceremonie was binnen in de mooie trouwzaal van de Schaffelaar.

De ceremonie kon beginnen! Eerst kwam Melvin met zijn moeder de trouwzaal binnen gelopen en vervolgens op het prachtige lied ‘From this Moment’ kwam Bianca aan de arm van haar vader naar Melvin toe. Her en der werden wat traantjes weggepinkt, wat ontroerend mooi. Evenals de ceremonie die volgde met mooie woorden van de ambtenaar en de prachtige en ontroerende woorden die Melvin en Bianca voor elkaar hadden. Na het ja-woord en de kus kwam de ‘Ring Security’ bestaande uit Jens en Ralph super stoer naar voren gelopen met de ringen. Zo leuk! En ja hoor toen waren Bianca en Melvin echt getrouwd, Yes!

Proosten

De bubbels en taart stonden al klaar dus het kon nu echt gevierd gaan worden. Ondertussen werd het al wat lichter in de lucht en uiteindelijk konden we zelfs buiten nog wat foto’s maken. Eigenlijk was de timing zo slecht nog niet.

Daarna verplaatste het gezelschap zich naar de dinerzaal voor een heerlijk en gezellig diner. Er werd op en top genoten door zowel het bruidspaar als de gasten.

Na het diner was er voor het bruidspaar even wat tijd om zich op te frissen. De gasten dronken buiten hun koffie en ondertussen was ook de Fotospiegel gearriveerd en werden hier de eerste hilarische foto’s gemaakt. Voor de kids was er zelfs een speel/loungeruimte in de kelder van het kasteel. Al snel arriveerden ook de eerste avondgasten en kon het feest echt beginnen! Melvin en Bianca deden een te gekke openingsdans en tussendoor maakten wij met hen ook buiten nog wat foto’s want het zonnetje liet zich nog heel even zien…..

Lieve Melvin en Bianca, wauw wat hebben wij veel liefde gezien en gevoeld op jullie bruiloft bij kasteel de Schaffelaar! Het werd een stralende dag ondanks die ‘paar’ drupjes regen. Wij willen jullie heel veel geluk รฉn vooral ook gezondheid toewensen. En zoals Bianca zegt: Vier het Leven!

Liefs Floor en Josien

Ben jij ook je droomhuwelijk aan het plannen? Vraag dan hier ons magazine aan!